skjønnhet - spiseforstyrrelser - benopprasjoner


Dette innlegget skulle egentlig ha vært postet i ett tiden, menmen. Her er det da.


Da var jeg kommet hjem fra skole, og det føles så deilig og si at jeg ikke skal på skolen før tirsdag! wow, det var lenge. Men fytti så deilig.


Over til overskiften.
Jeg sitter og ser på Oprah, noe som jeg egentlig altid gjør når jeg får tid, og det handler om jenter/damer som virkelig gjør alt fordi de tror de ikke en pene nok.. Jessica Simpson var også med i denne repotasjen, og hun og noen andre dro for å besøke ei dame med spiseforstyrrelser. Jeg husker ikke helt navnet på hun, men hun var altså farlig tynn! Fjeset var også helt stramt, og det så ut som hun hadde en skikkelig alvorlig sykdom(selvom spiseforstyrrelser er en alvorlig sykdom da).

Jessica Simpson fortalte også selv at hun flere ganger har blitt omtalt i media om at hun har vært feit, og overvektig. Jeg sier bare; er det rart unge jenter tviler på seg selv når media går og skriver at Jessica veier for mye når hun bruker størrelse 34-36!!. Hallo, tenker jeg da. Det er ikke rart unge jenter og damer får alvorlige problemer, og jeg vil ikke akkurat si at dette er sunt for unge jenter heller.

Det var dette bilde de brukte når de mente at hun var blitt overvektig. På dette bilde bruker hun en mammabukse, i størrelse 34!! Våkn opp media sier jeg..

Nå er det også et innslag om jenter i Kina som setter inn plater i beina for å bli høyere. De er borte i over et år fra venner, familie og kjente. Når de kommer hjem er de liksom 10-15cm høyere. De sier at det gjør vondt som bare jaa, men at det er verdt det.

Ville du gjort dette for å bli høyere?


Hva mener du om media i forhold til det og være slank og alt det der?

-Vanessa

Én kommentar

julie

05.aug.2010 kl.11:29

helt sykt :P mener det er helt feil.

Skriv en ny kommentar

duvetde3

duvetde3

16, Kristiansand

Norske blogger

Hva ønsker du mer av på bloggen?

View Results
Create a Blog Poll

Kategorier

Arkiv

hits