velfortjent

Etter en laang dag(føles ut som den har vart i hundre år) så kan jeg endelig sette meg ned, og slappe litt av.
Jeg hadde framføring om Jon Ewo på skolen i dag, og fikk skryt for min innsats. Så det gjorde vel min dag gansk så bra! Jeg avslutta skoledagen med en velfortjent is sammen med Amanda og Hieu.

yummi, coockies and cream.

oi, hvorfor så sint?

Så nå. Hva er vel bedre da, enn og slappe av med "alt for Norge" på tv'n? Torsdag's kvelden foran tv'n, slik er det alltid. Tangerudbakken og alt for Norge. Teit kan du kalle meg, men slik er det bare. Jeg er ikke en av de som sitter stuck foran tv'n hver kveld når klokka blir 21:30, for å se Paradis hotel. Det er liksom ikke det jeg bare MÅ få med meg, og syntes egentlig hele greia er teit.

Ellers har jeg vært så sporty, at jeg nå har fått meg årets første sykkeltur. Jeg syklet fram og tilbake til Sukkevann(for de som vet hvor det er). Det er et sykke og sykle, og jeg fikk også trent litt styrke, fikk kasta litt(noe jeg ikke har gjort siden vi fikk "håndball-fri") og tøyd en del, ettersom jeg har et mål å komme ned i spagaten innen sommeren.

joda, nydelig bilde av meg på sykkeltur. Det ble faktisk så kalt ute at jeg måtte hive på meg mitt kjære, elskede pannebånd.

Nå skal jeg kose meg videre med alt for Norge, preikast.
Hvorfor skriver jeg preikast så mye?

-Vanessa

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

duvetde3

duvetde3

16, Kristiansand

Norske blogger

Hva ønsker du mer av på bloggen?

View Results
Create a Blog Poll

Kategorier

Arkiv

hits