Prøvemuntlig

Heisann!!!
noen som tørr å gjette hva jeg kom opp i til prøvemuntlig? jeg vet jeg har fæl håndskrift, så for dere som ikke forstår det : NATURFAG, ENERGI

Nå er jeg nerverak, om nøyaktig to timer og seks minutter er livet mitt over. Dramaqueen sa du? åååååjaaaaaaa... JEg er ikke klar for å grilles :'( eller stekes eller hva de har tenkt å gjøre med meg når presentasjonen om ENERGI jeg skal ha, går dårlig. La meg heller få det overstått istedet for den her saaaakte piningen. Ihvertfall, for å roe meg litt, har jeg skrevet ned noen tips til meg selv:

- Forestill deg de du framfører for uten klær
Fordi? Du mest sannsynlig kommer til å le deg ihjel, og humor hjelper alltid på nervøsitet. Eller kanskje ikke hvis sensorene er to gamle menn med ja... ææsj, tror jeg dropper det. Jeg kan ikke risikere å begynne å grine heller liksom.

- Prøv å sett deg inn i sensorenes situasjon
ja, de er to naturfag-genier som har tenkt å grille meg. På den her tidspunktet sitter de nok og diskuterer om de skal spørre meg ut  om atomenergi eller kjernespaltning, og de gleder seg nok til å kunne brife med alt de kan om ditten og datten og hvor LITE jeg selv kan om ALT jeg skulle ha kunnet. memen, de er nå en gang bare mennesker de også. Jeg liker tanken på at de nok alle sammen har dumma seg ut en gang.

- Tenk hvor lite farlig det er å dumme seg ut framfor sensorene
De er bare to-tre mennesker i verden ut av millioner. Som et støvkorn blant alle hybelkaninene på rommet mitt! Uansett, de er vel kanskje litt gamle, alt det dumme jeg kommer til å si og gjøre vil de rett og slett ta med seg i grava om noen år. HAHA, ingen kommer noen gang til å finne ut hvor dårlig presentasjonen gikk :) unntatt mamma da, når hun må skrive under på karakterkortet.

- Hasta la vista, kanskje vi møtes igjen en gang..

ÅseM

2 kommentarer

sondre

21.apr.2010 kl.10:59

1 time til det er min tur!!!, å jeg som trodde jeg skulle få leve til 2012 :S

21.apr.2010 kl.13:18

huff, bare sånn info, jeg døde ikke :) Det gikk nok bra med deg!

Skriv en ny kommentar

duvetde3

duvetde3

16, Kristiansand

Norske blogger

Hva ønsker du mer av på bloggen?

View Results
Create a Blog Poll

Kategorier

Arkiv

hits