Siste fri dag i dag

Nå nyter jeg siste dagen i ferien. Det vil si siste dagen min med godteri, ja for fra og med i morra så skal jeg ikke spise godteri, kaker, drikke brus og alt det derre tullet i hverdagene, og jeg skal ha minst mulig av det i helgene og. det eneste unntaket blir bursdager, for det blir nok litt rart å sitte i en bursdag når alle spise godteri, kaker og drikker brus. Så sitter du der med vann og et eple? Det er nok ikke helt meg.
Men nok om den saken.

Vi hadde som sagt fri i dag ettersom lærerne på skolen har(/hadde?) planleggingsdag i dag. Noe som jeg er GLAAAD for. Jeg sier aldri nei til en ekstra fri dag! Men jeg har da til nå tilbragt min dag hos amanda, og vi har jobbet med jødedommen, så det som står i hodet mitt omtrent NÅ er alt fra otrodoks til purim til sabbat til hanukka til ja, you name it! bare skyt meg!

all denne tenkinga i ferien er ikke bra for meg, men fra og med i morra så får jeg bare pine meg gjennom det. Det ser ikke ut som lærerne lar oss begynne easy heller. Var innom og sjekka ukeplanen for denne uka, og jeg sier bare, de vet virkelig hvordan det skal proppe en ukeplan med arbeid! 2mnd igjen så er vi ferdige(jeg smiler fra øre til øre nå). 
Nå skal jeg ut en tur med Åse-Marie så hasta luego.

Noen andre som har fri i dag?
-Vanessa

Én kommentar

The one and only ANNELIN

06.apr.2010 kl.18:01

heldiggriser som har fri i dag og då, vi begynte igjen i dag :)

Skriv en ny kommentar

duvetde3

duvetde3

16, Kristiansand

Norske blogger

Hva ønsker du mer av på bloggen?

View Results
Create a Blog Poll

Kategorier

Arkiv

hits