Min påske

Jaja, det var lenge siden.
Denne påska har jeg vært støkt på fjellet, hele ferien! Tror det har vært den slappeste påska på lenge. Været har vært veldig dårlig, snødd hele tiden og de få dagene det var fint vær blåste det veldig!

Jeg har hatt meg en skitur, og den er ikke særlig å skryte av. Vi skulle gå en løype på litt over 1 mil, men vi gikk ca 2 km inn i løypa, stoppa og hadde en lang koselig pause før vi så snudde å gikk tilbake og rant den trekket på langrennski. Haha, det var sykt flaut. Nesten alle lo av oss, og det var to gutter som prøvde å få oss til å dette hele tiden. Jaja, litt morro må vi jo ha.  

     
Dette er ski-jentene!

Hoho, morro!Så er det bakken da, hmmm. Hvor mange turer har vi hatt der da? Hvertfall ikke mer enn 15 turer. Var kanskje 3 eller 4 dager i bakken, det er ikke bra. Sensongkort lønner seg ikke for alle, nei! Så har vi heller ikke fått tatt noen bilder i bakken, litt dumt!

Det beste med ferien er å være oppe lenge, gå med venner og chille! Det har vi gjort hver kveld. Det er helt KONGE!    Se film, spille kort og bare prate. Veldig koselig!

Dette er vel det vi har fått tatt av bilder denne påska! Det har vært en så å si koselig ferie med mange kule folk!


Hvordan har din påske vært?

-Amanda

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

duvetde3

duvetde3

16, Kristiansand

Norske blogger

Hva ønsker du mer av på bloggen?

View Results
Create a Blog Poll

Kategorier

Arkiv

hits