Little Miss Perfect


Har du hørt eller sett dette tvprogrammet før?

Programet handler om foreldere som er besatt av drøm om berømmense og oppmerksomhet ovenfor sine barn. Unge jenter under ti år blir sminket, pyntet, trent og dullet til av sine foreldre slik at de kan delta i skjønnhetskonkurranser. De blir sprayet med spraytan, får bleket tennene sine, får spesialdesignet klær ol. Foreldrene er tydeligvis perfeksjonister, idioter og selvsentrerte mennesker. Bak barnas sexywalk på catwalken, bak barnas falske smil på bilder fra shooter foreldrene deres har dratt de med på finnes det triste ansikter. Bak det falske smilet finnes det en liten jente som kun vil leve en normal barndom uten spraytan, tannbleking, hårfarging og catwalkkurs som 3-9åring.

Disse små jentene på rundt 5-6år blir sminket som de kjente stjernene i Hollywood, og de får lite tid til å være som andre 5-6åringer. Synes du virkelig at dette er det rette å gjøre med sine barn?


Foreldre i dette programmet forteller at de elsker deres barn, og de forteller også at det er derfor de lar dem delta i skjønnhetskonkurranser. Bare se under her:

Men se heller denne filmen, og døm da. Barn skal jo ha rett til å være barn de også, og det virker ikke som det er mye glede under de fake smilene.


Hva er din mening om dette?
Har du noen gang sett programmet?

-Vanessa

2 kommentarer

Margrethe

21.feb.2010 kl.20:22

Jeg syntes synd på de stakkars barna! De er jo bare 5-6 år! Herregud..de må få lov til å være barn, og ikke sminkedukker.

21.feb.2010 kl.21:21

helt enig !, det er forferdelig hva de gjør med barn , de er så små da må de få lov til å være barn ikke se ut som ei dokke når de er så små ! de har dårlige foreldre hvis desminker barna sine !

Skriv en ny kommentar

duvetde3

duvetde3

16, Kristiansand

Norske blogger

Hva ønsker du mer av på bloggen?

View Results
Create a Blog Poll

Kategorier

Arkiv

hits